Wil je iemand een groen en duurzaam cadeau geven? Geef dan een bosje bomen cadeau! Je ontvangt een persoonlijk certificaat dat je cadeau kunt doen. Zo help je iemand anders en ons klimaat. Wat wil je nog meer?

Wil je iemand verrassen met het groenste cadeau ter wereld?

Je wilt iemand blij maken met een bijzonder cadeau, maar weet niet zo goed wat je kunt geven? Wij hebben het antwoord: geef een bosje bomen! Onze Boes Bosjes zijn er in vele vormen! Zo hebben we Verjaardagsbosjes, Huwelijksbosjes en Geboortebosjes. En die blijven voor altijd! Zo dragen jullie samen bij aan een groenere aarde en een gezondere leefomgeving. We noemen ze niets voor niks het grootste cadeau ter wereld: een Bosje Bomen!

Certificaat cadeau geven

Jouw naam en de naam van de ontvanger komen op het certificaat te staan! Print het certificaat thuis zelf uit op duurzaam papier of verstuur het certificaat via de mail. Nog duurzamer!

Bomen zijn toch hét middel tegen klimaatverandering, of niet? Wij planten daarom bosjes bomen in binnen- en buitenland samen met onze partners Stichting Voedselbosbouw Nederland en Eden Reforestation Projects. Hiermee compenseren we CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar we werken.

Bomen filteren de lucht!

Volwassen bomen filteren de lucht en dragen bij aan een gezonde omgeving. En dat is nodig, want door huishoudelijke verwarming, de uitstoot van bedrijven en het drukke verkeer is de luchtkwaliteit slecht en bevindt er zich veel fijn stof in de lucht.

Bomen leggen fijn stof vast op hun bladeren en schors. Bij een volgende regenbui spoelt dit fijn stof af naar de bodem. Hierdoor komt het fijn stof niet in onze longen terecht. Luchtfiltratie heeft een positief effect op het verminderen van luchtwegaandoeningen, allergieën en slaapstoornissen.

Geef een bosje bomen voor later

Met jouw bosje bomen draag je bij aan een groenere en gezonde aarde. Niet alleen voor onze huidige maar ook toekomstige generaties. Dit wilt iedereen toch?

Tevens maken we elkaar hiermee klimaatbewust(er), dus waar wacht je nog op? Geef iemand eens een bosje bomen cadeau! 😉