Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Geef een boom cadeau! Je ontvangt een persoonlijk certificaat dat je cadeau kunt doen. Zo help je iemand anders en ons klimaat. Wat wil je nog meer?

Verras met het grootste cadeau ter wereld!

Je wilt iemand blij maken met een bijzonder cadeau, maar weet niet zo goed wat je kunt geven? Wij hebben het antwoord: geef een boom! Onze cadeaubomen zijn er in vele vormen. Zo hebben we Verjaardagsbomen, Huwelijksbomen en Geboortebomen. En die blijven voor altijd. Zo dragen jullie samen bij aan een groenere aarde en een gezondere leefomgeving. We noemen ze niets voor niks het grootste cadeau ter wereld.

Geef het certificaat cadeau

Jouw naam en de naam van de ontvanger komen op het certificaat te staan. Print het certificaat thuis zelf uit op duurzaam papier of verstuur het certificaat via de mail. Nog duurzamer!

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Wij planten bomen in binnen- en buitenland samen met onze partners Stichting Voedselbosbouw Nederland en Eden Reforestation Projects. Hiermee compenseren we CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar we werken.

Meer bomen zorgt voor meer dieren!

Wist je dat bomen goed zijn voor de biodiversiteit in ons land? Meer (verschillende) bomen, betekent meer dieren en insecten. De wortels van de boom zorgen voor meer ondergronds bezoek in je tuin. De schimmels en bacteriën die ontstaan bij de wortels, zijn namelijk een voedingsbron voor veel bodemdiertjes. Op hun beurt, zorgen die bodemdiertjes ook weer voor een beter leefklimaat voor de boom. Een echte vriendendienst! Ook biedt de boom zelf onderdak aan vogels en insecten. Leuk om nieuwe vogels naar je tuin te trekken.

Geef nu een boom voor later

Met jouw boomcadeau draag je bij aan een groenere en gezonde aarde. Niet alleen voor onze huidige maar ook toekomstige generaties. Dit wilt iedereen toch?

Tevens maken we elkaar hiermee klimaatbewust(er), dus waar wacht je op? Geef iemand een bosje bomen cadeau!