Geef een geboorteboom

Geef een geboorteboom

Wil je iemand een groen en duurzaam cadeau geven voor een geboorte? Geef dan een geboorteboom cadeau! Je ontvangt een persoonlijk certificaat dat je cadeau kunt doen. Zo help je iemand anders, de toekomst van de baby en ons klimaat. Wat wil je nog meer?

Verras een baby met het groenste cadeau ter wereld!

Je wilt iemand blij maken met een bijzonder cadeau, maar weet niet zo goed wat je kunt geven? Wij hebben het antwoord: geef een boom! Onze cadeaubomen zijn er in vele vormen. Zo hebben we Verjaardagsbomen en Geboortebomen. En die blijven voor altijd. Zo dragen jullie samen bij aan een groenere aarde en een gezondere leefomgeving. We noemen ze niets voor niks het grootste cadeau ter wereld.

Meer bomen zorgen voor meer biodiversiteit

Baby’s zijn gek op de natuur, van nature! Wist je dat bomen goed zijn voor de biodiversiteit? Meer (verschillende) bomen, betekent immers meer dieren en insecten. De wortels van de boom zorgen voor meer ondergronds bezoek in je tuin. De schimmels en bacteriΓ«n die ontstaan bij de wortels, zijn namelijk een voedingsbron voor veel bodemdiertjes. Op hun beurt, zorgen die bodemdiertjes ook weer voor een beter leefklimaat voor de boom. Een echte vriendendienst! Ook biedt de boom zelf onderdak aan vogels en insecten. Leuk om nieuwe vogels naar je tuin te trekken.

Geef een geboorteboom cadeau

Jouw naam en de naam van de ontvanger komen op het certificaat te staan. Print het certificaat thuis zelf uit op duurzaam papier of verstuur het certificaat via de mail. Nog duurzamer!

Bomen zijn toch hΓ©t middel tegen klimaatverandering, of niet? Wij planten daarom bomen in Nederland en het buitenland samen met onze partners. Hiermee compenseren we CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar we werken.

Een geboorteboom voor later

Met jouw boomcadeau draag je bij aan een groenere en gezonde aarde. Niet alleen voor onze huidige maar ook toekomstige generaties. Dit wilt iedereen toch? Tevens maken we elkaar hiermee klimaatbewust(er), dus waar wacht je op? Geef nu een baby een bosje bomen cadeau! 

Wil je iemand een groen en duurzaam cadeau geven voor een geboorte? Geef dan een “Baby Boom” cadeau! Je ontvangt een persoonlijk certificaat dat je cadeau kunt doen. Zo help je iemand anders, de toekomst van de baby en ons klimaat. Wat wil je nog meer?

Β 

Leave a Reply

Your email address will not be published.