Verantwoording

Waar gaat jouw donatie heen?

Stichting Boes Bos is een ANBI-gecertificeerde stichting. Dat betekent dat je jouw gift mag aftrekken bij je belastingaangifte. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat jouw geld goed terechtkomt.

Bijna iedereen werkt gratis!

Bij Stichting Boes Bos zorgen we ervoor dat jouw bijdrage geïnvesteerd wordt in bomen aanplanten en beschermen in binnen- en buitenland, verbetering van de biodiversiteit en het groeien van klimaatbewustzijn. Onze stichting werkt met 95% vrijwilligers. Het secretariaat werkt voor de helft gratis voor onze stichting. Alle anderen: het bestuur, de marketingcommunicatie mensen, de controller, de web-bouwer. Allemaal werken ze 100% gratis! En dat is goed nieuws, want bijna al jouw donatiegeld gaat daardoor naar de bomen en biodiversiteit.

Geen marketingbureaus

Ook werkt Stichting Boes Bos niet met externe marketingbureaus. Hoe geweldig werk zij ook doen, zij worden daarvoor betaald en wij geven het geld liever uit aan bomen! Daarnaast kiezen we de partners die het meest effectief zijn in het beschermen, beheren en aanplanten van bossen en het verbeteren van biodiversiteit. Daar controleren we streng op. Want je kunt iedere euro maar een keer uitgeven.

Hieronder delen we onze resultaten over 2021 met je. Zo kun je zien waar, hoeveel bomen zijn beschermd en aangeplant. Als ons jaarverslag over 2022 klaar is, delen wat dat ook op deze plek.

Doneer nu!