Verantwoording

Waar gaat jouw donatie heen?

Stichting Boes Bos is een ANBI-gecertificeerde stichting. Dat betekent dat je jouw gift mag aftrekken bij je belastingaangifte. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste! Het belangrijkste is dat jouw geld goed terechtkomt toch?

Boes Bos draait op vrijwilligers!

Wij zorgen ervoor dat jouw bijdrage geïnvesteerd wordt in bomen aanplanten en beschermen in binnen- en buitenland, verbetering van de biodiversiteit. Bovendien maken we mensen bewust(er) waarom dit alles zo ontzettend belangrijk is. Onze stichting draait momenteel volledig op vrijwilligers. Dit is inclusief het bestuur, het marketing team, de boekhouding, een externe controller, de web-bouwer en designer. Allemaal werken ze 100% gratis! En dat is goed nieuws, want bijna al jouw donatiegeld gaat daardoor naar de bomen en biodiversiteit.

Geen marketingbureaus

Ook werkt Stichting Boes Bos niet met externe marketingbureaus. Hoe geweldig werk zij ook doen, zij worden daarvoor betaald en wij geven het geld liever uit aan bomen! Daarnaast kiezen we de partners die het meest effectief zijn in het beschermen, beheren en aanplanten van bossen en het verbeteren van biodiversiteit. Daar controleren we streng op. Want je kunt iedere euro maar een keer uitgeven. Zo zorgen wij voor maximale impact per gedoneerde euro. 

Resultaten en verslagen

Via onderstaande links kun je onze plannen, verslagen en resultaten bekijken. Hierin staat bijvoorbeeld wat we doen met de donaties, welke projecten we steun(d)en en onze plannen voor de toekomst. 

* Het bestuur werkt momenteel aan een nieuw beleidsplan. Deze volgt binnenkort op de website. Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.