Voor bedrijven

Het gaat eigenlijk best goed met je bedrijf. De zaken lopen op rolletjes. Maar toch maak je je steeds ongeruster over de gevolgen van klimaatverandering. Als bedrijf probeer je het zo goed mogelijk te doen. Door te besparen op je energieverbruik bijvoorbeeld.

Je zou wel wat inspiratie kunnen gebruiken om je bedrijf te vergroenen. De mensen in je bedrijf op een positieve manier laten zien dat ook zij zich op een toegankelijke manier in kunnen zetten voor het klimaat. En je wilt de buitenwereld, je klanten en andere stake-holders laten weten waar je mee bezig bent.

Stichting Boes Bos kan je bedrijf op verschillende manieren helpen invulling te geven aan je groene ambities. We geloven in oplossingen die werken. Zoals enerzijds minder CO2 uitstoten en anderzijds meer CO2 opslaan. Met het eerste helpen we je met praktische tips. Het tweede doen we bij Boes Bos door te investeren in bossen.

Stichting Boes Bos werkt volgens de vier B’s:

  • Bomen planten: in binnen- en buitenland
  • Bossen behouden: uniek regenwoud beschermen in Costa Rica
  • Biodiversiteit versterken: door het planten van voedselbossen in Nederland
  • Bewustwording: bedrijven en particulieren inspireren en motiveren klimaatbewuster te handelen.

Een paar voorbeelden van samenwerken met onze stichting:

  1. Boek een motivational speaker uit ons team die een inspiratiesessie geeft over hoe je je CO2 footprint al op simpele wijze kunt verkleinen
  2. Sponsor ons, zodat we namens jouw organisatie kunnen investeren in bossen
  3. Overweeg ons CO2 neutrale kerstpakket

Benieuwd wat Boes Bos voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met giel@boesbos.nl of bel ons op 085-30 14 739.