Het Team

 • Giel Boes

  Oprichter & Boomzitter Bestuur

  Van kinds af aan heb ik een grote passie voor de natuur, van tuinieren tot speurtochten in het (oer)bos. Ik ben nog net niet in de ‘Boestuin’ geboren zeg maar. Sinds mijn 23e ben ik bezig met mijn missie van 1 miljoen bomen omdat ik geloof dat dit echt hard nodig is!

 • Christiaan Vroegindeweij

  Bestuurslid/secretaris

  Waarom stilzitten als je wél iets kunt doen? Bossen zijn essentieel voor ons. Daar zet ik graag mijn tijd en ervaring voor in.

 • Lara Deutz

  Online Marketing Specialist

  Naast dat ik bedrijven en ondernemers help met online marketing, zet ik me ook graag in voor het goede doel Boes Bos. Zo groeit de stichting (online) en wordt de wereld groener. Hoe groener, hoe beter!

 • Froukje Wassenaar

  Financieel controller

  Ik ben Froukje Wassenaar en wil via mijn administratiekantoor Stichting Boes Bos helpen bij een correcte financiële administratie. Iets waar alle donateurs recht op hebben. Uiteraard doe ik dit belangeloos, zodat er veel mogelijk bomen geplant kunnen worden, ons gezamenlijke doel.

 • Gonny de Wit – van Dinten

  Office Manager

  Ik ben een echt natuurmens. Dat ik klimaatbewust ben, zie je bij mij thuis meteen al aan de zonnepanelen de 1.000 liter watertonnen die er staan. Ook is mijn huis geïsoleerd. In Eindhoven kun je me regelmatig aantreffen terwijl ik zwerfvuil opraap of als ik actief ben voor de buurtpreventie in Woensel-Noord.

 • Annet Weijkamp

  Boomfluisteraar en Schrijver

  Als kind voel ik mij al verbonden met de leefwereld van bomen. Sinds 2000 ben ik als vrijwilliger verbonden met st. Limburgs Landschap en sinds 2017 zit ik in het team IVN Scharrelkids – smokkelpad.nl. 

  Ik schrijf korte verhalen voor alle leeftijden om iedereen bewust te maken van het feit dat wij niet kunnen leven zonder bomen. Bomen houden ons leefmilieu schoon en leefbaar. Verder kunnen ze een fijn speelkameraadje zijn om in te klimmen of een boomhut in te bouwen.